Tentadag- nu är jag trött!

Som ni kan läsa i rubriken så har jag tentapluggat idag, inte hela dagen dock för har inte riktigt haft motivationen- när det snart är lov så vill man bara bli klar med tentan snabbt och enkelt, men tyvärr går det ju inte så som man vill... Jag har nästan gjort klart essä-uppgiften som ska vara på fyra sidor, men nu på den sista delfrågan har jag fastnat helt. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva och hittar inte det svaret jag letar efter någonstans, blir så jäkla irriterad när jag inte kommer vidare men får hoppas det går bättre i morgon. Tentan är så svår som jag anade att den skulle bli, men har snart gjort klart den största och svåraste uppgiften, de andra verkar ändå vara ganska okej.

Fast att det egentligen inte blivit så mycket tentaplugg idag som jag hade behövt så är jag ändå så jäkla trött, sitter här och gäspar hela tiden och klockan är ju inte ens mycket!! Blir väl läggdags snart för mig, hehe.

Ja detta blev ju inte världens roligaste inlägg, men bättre med någon uppdatering än ingen alls ;)

Godnatt gott folk!!

Wihooo!

Vet ni vad? Idag var min ALLRA sista skoldag för denna terminen!!! Får ut hemtentan i morgon, sen har vi en vecka på oss, sen är det loov! Men ska inte ha en enda föreläsning till, känns jäkligt skönt faktiskt. Jag läängtar efter lovet nu verkligen och vill ha det nu!!! Vår lärare var extra snäll idag och lät oss sluta klockan tolv (fast vi egentligen skulle sluta tre) haha, gött gött! Idag fyller Paulina 23 år, grattis till diig igen!! :D Några av oss tjejer i klassen har bestämt att vi ska ha en grillkväll nu efter skolan har slutat, kommer säkert bli skit kul! Ja, man känner verkligen att sommaren närmar sig med storsteg nu and I Lovin It!

Igår så träffade jag Sofie på Entré, kollade rundor lite i affärer och jag hittade faktiskt en skitfin jeanskjol! 200 spänn kostade den också så var ju inte dyr! Jag brukar aldrig hitta det jag letar för heller, så blev lite förvånad när jag hittade den nästan direkt... Hihi. Nu är jag bara ute efter en fin sommarklänning- VILL VERKLIGEN HAAAAA! Och där finns ju massor i butikerna så borde ju egentligen inte vara något problem att hitta!

Här slänger jag in en gammal bild på mig från förra sommaren!

See ya!


Tina, Alva, Melvin och Darin!

Ja nu undrar ni säkert varför jag skrev med Darin i överskriften :P Jo, igår morse ringde Tina mig och sa att de skulle in till Malmö, de hade läst något på mjölkförpackningen att detVi åkte ä skulle vara nöjesfält och matprovning och att Darin skulle uppträda i Jägerso och att de skulle dit och vi blev tillfrågade om vi ville hänga med dit, och eftersom vi inte hade något planerat (förutom jobb på kvällen) så ville vi det jätte gärna!

Soligt väder var det också som pricken över i:et, så det var superskönt att gå rundor där. Alva och Melvin åkte lite karuseller och vi spelade lite vid de stånden man kan vinna saker på, och jag kom faktiskt tvåa en gång, men inte fick man ngt pris för det haha. Vid ett-tiden skulle Darin uppträda, och det ville ingen missa så vi gick och kollade på honom, han sjöng typ bara tre låtar, men ändå :) Var verkligen ett riktigt kul dag!

Nä, det var lite om gårdagen! Ska äta upp min frukost nu, men återkommer senare!!!

Puss hej!


Förkyld....

Ja, nu har jag åkt på en jäkla förkylning, är snuvig hela tiden, nyser, skit segt är det! Samer blev riktigt förkyld i helgen så man kan ju ana veeem som smittat mig! Sov inte mycket i natt alls... Tycker det är jätte obehagligt att andas genom munnen och känna sig helt igentäppt i näsan, så blev inte mycket sovande för min del. Ska träffa Jonna en stund idag, skulle egentligen ses en stund igår men vi fick la ta det idag istället.. Jag har iaf varnat henne att jag är asförkyld, men hon sa att det var lugnt för hon hade också blivit förkyld så vi kunde ses iaf! ;)

Nästa vecka för vi ut den allra sista hemtentan för denna terminen! Ska bli så jäkla skönt att bara få den avklarad och sen sluuta! Jag längtar verkligen efter lovet nu, vill bara sola, bada, äta glass, åka på mysiga utflykter utan att behöva tänka på att man har någon tenta eller arbete att bli klar med. Två veckor, exakt, kvar nu tills man slutar och guud vad jag längtar!

Nej, nu ska jag gå och fixa mig lite innan jag ska träffa henne. Ha en bra dag allihopa!

Puss LinnSi

Wihoo!!

Ja hej allihopa! Hoppas att er fredagsdag (kan man säga så?) varit och är bra! Själv har man inte gjort så mycket, suttit och pluggat lite i förmiddags sen nu så jobbar jag, men är ändå på glatt humör, don't know why! Kanske kan bero på det fina vädret hmm hmm, eller att man har världens bästa älskling, världens bästa familj och vänner.. Nej, vet faktiskt inte, men beror säkert på de ovanstående sakerna! ;) Idag är det den 15 maj och Aisha fyller 19 år! 19!!!! Sjukt hur tiden går när man tänker på det, hon var fan typ 12 när allt skit hände, fan också :( Har jag föresten sagt att vi förmodligen ska upp till hennes student den 5:e juni?? Vi trodde först att det var den 12 juni, men fick reda på IDAG att det var den 5:e och jag jobbar den 6:e!! Så jäkla typiskt, men har smsat runt till alla på jobbet som inte jobbar den dagen och frågat om de kan ta mitt pass, hoppas hoppas! Vill ju verkligen upp dit, se när hon tar studenten............ Mamma ska iaf dit, mormor också kanske, och vi ska köra dit... Ja men fan vad besviken jag kommer bli om ingen kan hoppa in, jag har ju hoppat in för en tjej på jobbet ju! Så hoppas hon kan..

Jaja, nu får jag återgå till jobbet. Ha en bra fredagskväll!

Puss Linnsi

Seg dag!

Idag var det egentligen skola för min del mellan tio till tolv, men vet ni vad, jag var så satans trött så jag kunde inte resa mig ur sängen, förutom det hade jag riktigt mycket värk i benen efter gårdagens jobb. För er som inte vet jobbade jag TOLV timmar igår, från 07,30 till 19,30 :S Sånna pass är det på söndagar när man jobbar där, så hoppas det inte blir alltför många söndagar för mig framöver.. Så är ju inte konstigt att jag och mina ben var slutköra.. Fast jag ville det kunde jag inte somna tidigt i lördags heller, så blev att man somnade vid tolv och sedan skulle man upp halv sju igen.. Så i natt sov jag bannemej tio och en halv timme! Så slutkörd var jag! Men var ändå inget viktigt i skolan idag, så jag förtjänade att vara hemma!

Klockan fyra ska jag dra till Tina, ska passa Melvin och Alva några timmar för Tina och Patrik skulle iväg på något :P Måste ta och fixa mig lite nu, ser fortfarande helt nyvaken ut..


Jobb!

Hej hej allihopa! Nu sitter jag på jobbet, alla utom en har checkat in så nu är det ganska chill ;) Var några som blev lite sura på mig för att dom inte kunde uppgradera sina enkelrum till dubbelrum istället, men finns ju fan inga dubbelrum lediga så vad ska jag göra, bygga ett till dom eller slänga ut dom som bor där? Inte mitt fel att vi har fullbokat juueee...
Om ni har tid och lust så gå in på hotellets hemsida så kan ni se liter fina bilder och läsa de fina kommentarerna vi fått hahaha; www.malmo.hotelduxiana.com

Jaha, vad ska ni hitta på ikväll, eller resten av helgen? Ngt kul? Tell me;)

Ha en fin kväll!!!

Aj!!

Ja aaj, har börjat få ont i halsen!! Hoppas det går över till imorgon för vill verkligen inte blir sjuk nu...! Hatar att ha ont i halsen.. :/ Jag får skylla på detta skummer väder som vi haft de senaste dagarna, man har ju inte vetat vad man ska ta på sig. Jag är även ovanligt trött ikväll, hade kunnat gå och lägga mig nu men känns ju lite för tidigt... kanske är ett tecken på att man inte mår så jätte bra.. suck, suck...Nä, nog med självömkan!!

Dagen har varit bra annars ;) Varit i skolan, sen vid två träffade jag Sofie i Entré och vi fikade på Waynes, jätte trevligt var det, tyckte tiden bara flög iväg!! Åt kanelbulle och drack Cola, som är så jäkla gott;) I Love Coca Cola! Haha.. Nej nu bara flummar jag, men blir väl så när man är lite seg. Älskling har redan lagt sig, han ska upp halv sex i morron stackar'n! Är iaf skit glad att man inte har någon skola i morgon så man kan sova uut!

Nä nu ska jag se om det är någon sevärdt på TV, hope so!

Godnatt så länge!

Äntligen!

Sitter här och har nyss gjort klart hemtentan, känns så jäkla skönt! Så nu har man bara en hemtenta kvar sen är det äntligen loov! Åh vad jag längtar! Jag längtar efter att åka till stranden och bara ligga och sola och bada hela dagen, ska bli så himla gött!

Tänkte berätta lite om gårdagen. Jag, Fia och mamma stack till mormor och morfar för att hjälpa de lite i trädgården, Tina och co var också där :) Vi stack även till stranden en liten stund och så spelade vi kubb, riktigt längesen man spelade det så var kuul haha. Träffade också ganska många så kände mig lite duktig ;) Inte för att vårt lag vann men ändå!

Tog lite bilder när Alva och Melvin cyklade rundor:





På vägen hem övningskörde Fia i mammas nya bil (ja, mamma har skaffat ny bil, en mitsubischi eller hur det stavas), och jag kunde ju inte låta bli att ta foto :D



Nu ska jag snart gå och träna! GG ikväll-längtar!!!!

Puss hej!


Jag älskar solen!!

Någon mer än mig som har känt att denna veckan har varit så jäkla skön? Har ju fan varit sommarvärme och jag njuter verkligen varje sekund! Hoppas verkligen det fortsätter så här hela sommaren, hade jag inte klagat på alls ;) Tråkigt nog så har man suttit inne tre av dagarna med hemtenta.... Fick ju ångest när man kollade ut genom fönstret och såg hur fint det var ute, men som tur är har man kunnat njuta en del iaf! På tal om hemtentan så har den förmodligen gått bra, är inte riktigt klar med den, har lite kvar på sista frågan sen lite finjusteringar sen är det inlämning på tisdag... Känns så jäkla skönt att bara ha en hemtenta kvar sen innan sommarlovet börjar! Okej, sommaren kommer bestå mycket av jobb men känner faktiskt för att bara jobba nu och komma bort från pluggandet lite....

Idag så har jag träffat Jonna, jag kom hit till Tollarp sen kom hon och vi stack till Åhus och käkade lite glass sen stack vi hit igen och satt och snackade mesta av tiden. Var jätte kul att träffa dig gumman! Nu är jag här i Tollarp och har precis visat mamma var man kan spela Yatzy på nätet, hon är lite av en Yatzynörd så passar henne bra haha. I morgon ska vi till mormor och morfar och Tina & co ska också vara där. Hoppas det blir fint väder så man kan vara ute i solen och ha kul!!



Nu ska jag kolla lite på TV och mysa med Naala...

Ha en fin kväll!

Puss LinnSi

RSS 2.0