Torsdag..

Ja, idag är det torsdag och har pluggat för det mesta idag.. Tenta snart så lika bra att börja plugga i tid! Jag och älski åkte in till stan också en runda och kollade runt lite, som sagt, vill ju verkligen hitta ett par jeans. Har checkat in ett par på Gina men hittade inte i min storlek så får se om jag hittar dom i en annan affär.

Föresten, måste rekommendera en riktigt bra film jag såg igår; Seven pounds. Riktigt riktigt bra är den. Will Smith har huvudrollen och han gör det riktigt bra! Blev ett antal tårar under filmens gång.... Sorglig, men bra så se den!



Nu ska jag snart träna!


Haha

Godmorgon!
Hahaha, sitter här vid Fias dator och kollar lite bilder och då fick jag syn på världens skönaste bild på Naala, HAHA.
Måste bara bjuda på den här:
Jag vet inte hur Fia lyckats ta den bilden, men ball är den;)
Här får ni en lite vanligare bild på henne också:
 

Aja, över till ngt annat. Jag behöver verkligen nya Jeans. Vill ha ett par ljusa för tycker det är så snyggt på våren. Såg ett par skiit snygga på JC, men kostade ju därefter: 999 kr. Jag är fan för snål för det.. Men de var verkligen skit snygga!

Nä nu ska jag fixa mig sen gå ut en runda med Naala!

Kram på er! <3

Hola!

Nu sitter jag hemma hos mamma och Fia, kom hit för en stund sen och ska vara här tills imorn. Känns som det var skitlängesen jag var här, inte varit här sen 2008 iaf men har inte haft tid:(.. Dåligt jag vet... Men nu har man mycket mer tid.. Tentor och projektarbete avklarade, för tillfället iaf:) Så känns skönt!

Har kommit igång att träna också, och tycker det är skit kul! Man hårdtränar ju inte direkt, men lite muskler får man väl:P Nu när jag har börjat träna märker jag verkligen hur otränad jag är haha, orkar springa i knappt fem minuter sen kan jag inte andas, men det kommer väl bli bättre antar jag.

Nä nu ska jag gå och busa lite med Naala, längesen sist.

Puss på er;)



Huvudvärk....

Vaknade i morse med en så satans huvudvärk och den har fan inte försvunnit än.. Tagit två Ipren dessutom :S Skit bra när man bestämt sig för att tentaplugga hela dagen efter skolan... Har inte kunnat koncentrera mig alls nästan, riktigt störigt. Får väl plugga extra mycket i morgon istället... Suck.

Aja, igår träffade man Sofie och var lika kul och trevligt som det alltid är:) Tråkigt bara att man inte kan träffas oftare.. Men blir väl så när båda har mycket i skolan och bor en bit från varandra.. Men trist är det...

Detta blev ju inte världens roligaste inlägg men ville bara titta in och säg hej!

Bjuder på en fin bild på Sofie och Madu från vårt mysiga lilla julfirande:
 

Puss och hej!

Finally done!!

Ja, äntligen är man klar med projektarbetet! Blev klar idag och blev faktiskt jäkligt nöjd! Blir bara bättre och bättre för varje arbete man gör! Så här förtjänar vi lätt ett VG :D Blev sent igår, satt mellan tio och HALV tolv! Jag är halvt död nu ska jag säga haha. Imorgon är det inlämning och sedan introduktion av en ny kurs! Tänk att man redan har läst hälften av kurserna på programmet nu!!

Ikväll blir det nog en lugn kväll.. Ska nog dra till Burlöv Center en stund bara och köpa present till Tina och Alva som ska firas på lördag.. Men annars blir det bara att slaappaaa...

Fick reda på att Jonna blivit moster idag igen:D En liten pojk blev det och såå söt han var! Grattis gumman!

Nu ska jag äta! Puss på er! LinnSi!!<3

Stress...

Just nu har man det stressigt som fan, känns som man inte kan sitta och andas ut en enda sekund.. Skit stor tenta om två veckor och projektarbete som ska vara klart på fredag.. Fan, en vecka får man på sig att göra ett projektarbete på 16 sidor? Vad tror dom, att man är superman? Jaja, men ska väl funka.. Ska hem till Jenny imorgon och fortsätta med det, så att det inte blir stressigt dan innan.

Idag har man iaf jobbat, sen varit och köpt ett par snygga träningsbyxor.. Ska ju börja träna nu med träningskortet jag fick av the family, var och hämtade ut det i förrgår så nu är det bara att sätta igång:) Ska bli kul faktiskt!! Var sedan på middag hos älsklingens familj, var faktiskt riktigt trevligt, fick se några söta foton på Samer som treåring- världens sötaste.

Fick reda på i veckan att en kille i min klass som man umgåtts med sedan man började fått leukemi.. Fast man inte står han så nära som vän så blev man ändå ledsen.. och man tänker ju då hur de som verkligen står han nära känner eller hur han själv ens känner just nu.. Han var alltid så glad i skolan, skojade hela tiden, och nu så vet han inte ens om han kommer överleva.. Chanserna var inte stora att han skulle göra det iaf.. Jag hoppas i alla fall på det bästa för hans och hans familjs skull, att han blir frisk och glad igen!

Nu ska jag sätta mig nerbäddad i soffan framför PS I love you... Hoppas den är bra:)
Kram på er där ute!

Miss My Friends!!<3


Frukost...

Ja nu sitter man här och äter frukost.. Vaknade och blev helt chockad när jag såg att klockan var tolv! Jag som aldrig brukar vakna så sent.. Men går kanske så när man inte somnar förrän vid fyra på morgonen... Men ändå, alldeles för sent att vakna för mig då jag har massvis med timmar jag måste plugga idag.. Pluggade en del igår också så är ju inte efter iaf.. Och blir så jäkla irriterad! Ett företag vi ska göra projketarbete om har lovat nu oss varje dag i en över en vecka att skicka deras årsredovisning till min email, men har de gjort det? Nej! Och vi behöver den på torsdag!! Ahh.. det är ju enda sättet att få tag i det! Hoppas verkligen de skickar idag annars blir det att ringa och tjata, igen.

Hörs sen!
Kramar LinnSi!!

Loong time!

Förlåt! Har varit riktigt dålig på att uppdatera mig den senaste veckan. Ska bättra mig, jag lovar;). Ja det har ju hänt lite saker sedan man skrev här sist; och tänkte ta och berätta lite kort här:

Förra helgen var jag och samer på en underbar weekend i Göteborg. Vi var incheckade på Rica Hotel som var ett väldigt mysigt och trevligt hotell med uuunderbar frukostbuffé, man kunde helt enkelt inte få nog av den haha. Första kvällen i Götet så spelade vi bowling på ett Big Bowl-liknande ställe, superkul, och jag vann....nästan;). Dagen därpå stack vi till Universeum där vi hade riktigt kul, Samer älskade det och är ju alltid lika kul när ngn uppskattar ett ställe man föreslagit att gå till. Haha, men visste fan inte att väderprognosen man kunde spela in sig själv på skulle visas på en TV på väggen sedan så att alla skulle kunna se haha- pinsamt!! Men kul var det:) Shopping stod sedan på tur, men på grund av att det var ASPACKAT i alla affärer så fick jag inte chansen att kolla på noga, hittade en skitfin kjol iaf och två tröjor!
Hade en underbar helg där med min älskling, njöt verkligen varje sekund... förutom när man gick runt med en frukansvärd träningsvärk från bowlingen :S!

I onsdags var det nyårsafton (som förmodligen alla redan vet, hehe). Jag och Samer stack till Slagt och var faktiskt riktigt kul, alla dansgolv var öppna och träffade riktigt många roliga människor! Vid tre blev det dock alldeles för trångt så stack hem då.. Gott nytt år till er alla föresten! Hoppas ert nya år blir kul och händelserikt!!

Blev även utgång igår då jag, Jenny och Paulina stack till Etage, var också riktigt kul! Skit bra musik var där, dock lite creapy people. Kvällen började med en liten förfest hos Jenny där vi bla spelade Buzz- ni som inte gjort det, gör det! Riktigt kul spel, och JAG vann haha. :D

Ville egentligen pynta inlägget med lite fina bilder från GBG, men har inte kunnat föra över de från kameran än.. Vet inte vad som är fel. Men ska sätta in så fort jag lagt in!

Imorgon- plugg hela dagen! Men ska iaf försöka skriva ngt kul inlägg;)

Kram på er alla från miiig :D

RSS 2.0