God jul!

Ja, god jul till er alla lite i efterhand! Hoppas ni hade en underbart mysig jul, det hade jag iaf :) Väldigt trevligt var det med mkt skratt, god mat och fina klappar! Spelade även lite spel, dock vann jag inte ngt men kul var det, speciellt när vi spelade Alvas bingospel hon fick i julklapp haha.

Dagen igår började med en tripp till mormor och morfar där vi åt en god jullunch. Vid tre-tiden åkte vi sedan tillbaka hemåt och kollade på Kalle Anka- såklart :). Där blev jag sedan lite firad för att jag fyllt år, fick ett årskort på 24seven av mamma och alla syskonen, sedan ett presentkort på triangeln av min kära pappa. Jätte glad blev jag då jag länge velat träna men kännt att jag inte haft råd! Kvällen fortsatte sedan med julmat, julklappsöppning och annat kul. Gissa vem som var tomte?:P



Imorgon är det Gbg som gäller med Samer och jag längtar så mkt!

Hörs efter helgen!

Kramar på er från miig!!!

Today it's my birthday, i'm going to party now it's my birthday ;)

Ja, som ni kanske förstår så är det min födelsedag idag! 21 år gammal har man blivit, fast att det inte känns som man riktigt är så gammal hehe. Blev överraskad med frukost och weinerbröd på sängen i morse, och självklart fina presenter. Ikväll blir det middag ute, mysigt det ska bli!

Blev inte så lång uppdatering, men återkommer senare;)

Puss & kram från den nyblivna 21-åringen!

Juletider

Julklapparna är inköpta, julgodiset är bakat och stämningen är här! Det enda som saknas är den jäkla snön!! Ärligt talat har jag inte alls haft ngn julstämning förrän nu.. Julgranen är uppe och allt är bara så mysigt. Hoppas verkligen på en vit jul, men förmodligen bäst att inte hoppas för man blir bara besviken då ju.

Igår var det lite julfirande hemma hos Madu tillsammans med Sofie, Dess och Anna. Var verkligen supertrevligt. Massa smått och gott att äta så man nästan sprack hehe och roligt att spela spel (där man faktiskt vann båda gångerna mohaha) - jag som faktiskt inte brukar vinna, blev lite förvånad faktiskt :P Tog även massa fina bilder, men kan tyvärr inte sätta in dom här ännu för är hemma hos mamma och glömde min kamerasladd hemma...

Snart är jag inte 20 år längre, i morgon påbörjas första dagen på mitt liv som 21-åring. Ska bli intressant att se vad det året för med sig!

Nu ska jag slappa framför tv:n med lite godis!

Puss och hej!!


Förkyld!

Som ni kanske förstår så har jag sprungit och blivit förkyld. Ni som känner mig tänker säkert att det inte är något ovanligt, och det är det inte; jag blir alltid förkyld! Undrar vilket imunförsvar jag har egentligen! Vill nog inte veta.. Men usch, hatar verkligen när man är så förkyld att hela huvudet gör ont. Jag är inte speciellt snuvig, jag nyser mest hela tiden sen så har jag ständig huvudvärk! Nä, nu ska jag inte sitta och tycka synd om mig själv, finns ju de som har det mycket värre än jag.

Just nu sitter jag hemma i Tollarp, jag och Fia vid varsin dator och knappar för fullt, hehe. Jonna kommer snart hit, ska förmodligen in till stan och hyra en rolig (eller om man känner jonna, läskig) film.

Igår så var det lite julklappsshopping med Sofie, var riktigt kul att träffa henne, bara gå rundor och kolla i massa butiker och bara prata om allt :). Hon bad mig lägga in lite nya bilder på Alva och Melvin så det tänker jag göra nu (riktigt nya är de ju inte, några månader gamla, men de ser likadana ut fortfarande, jag lovar) :)


Alvin och gänget

Ja, just nu sitter jag och kollar på "Alvin och gänget" med Alva och dricker julmust.. Fick passa henne idag för att hon har lite feber, både Tina och Patrik hade svårt att ta ledigt så jag hoppade gärna in som barnpassare :) Alvin och gänget är faktiskt riktigt rolig haha, sitter här och gapskrattar ibland haha. Tina sa att Melvin också ville komma till mig så han hittade på att han kände sig dålig haha, men icke, det gick hon inte på. Den lilla skubbaren :P!

Nä, nu får man fortsätta kolla. Hörs senare!


Ett tag sen!

Förlåt! En vecka sedan jag skrev något här ju, dåligt jag vet... Men har inte haft så mycket tid till att vara på datorn. Varit mycket med skolan sen har helgen varit upptagen med mysig julshopping :)! Nu är jag tillbaks iaf!
Som sagt, julshopping i både lördags och söndags! Så nu har man en del av klapparna klara iaf. Köpte en superpresent till Samer, hoppas han blir glad :)
Riktigt kul var det att träffa Sofie och Madu i lördags, händer ju inte vaje dag direkt... Men snart är det lov och man är äntligen leedig ett tag. Skönt det ska bli att bara slappna av och inte behöva tänka på ngt... Och så fyller man ju år också, får man ju inte glömma, hihi.

Föresten, såg på "Systrar i jeans 2" i lördags- riktigt bra faktiskt. En sån där mysig film som man bara blir glad av att se. Verkligen sevärd!

Nu måste jag tyvärr börja plugga, tenta nästa fredag så är bäst att sätta igång!

Kram kram! Linnsi!

Kass....

Ja, fy vad kasst jag mår... Vaknade imorse med så himla ont i magen, var dock ändå tvungen att bege mig till skolan då vi skulle igenom massa viktigt idag, ville man ju inte missa. Väl i skolan försvann den mesta värken, men på väg hem igen så kom den igen och inte bara magvärk utan även huvudet började värka som fan... Trist... Nu sitter jag här inkurad i täcket i soffan och bara sitter, orkar verkligen inte göra någonting. Behöver ju egentligen plugga massa men just nu har jag verkligen inte lust. Får väl se hur jag känner mig senare och kanske sätta igång lite då istället. Samer mådde också helt dåligt i natt, hoppas man inte börjar bli magsjuk bara, usch usch! Vill inte!

Iaf, helgen har varit lugn. Var hemma lite i Tollarp i lördags. Åkte in till Kristianstad med syrran för att leta mössa- och det hittade man! En underbar mössa på HM för 59,50 :D Just den dagen så hade de även ett erbjudande om att man kunde köpa 2 mössor, vantar eller halsdukar för 1. Så passade på att köpa mig ett par fina vantar också.

Fint nu när det är juligt här hemma! Hhi, bjuder på några bilder av vårt place

RSS 2.0