Te...

Vet inte hur, och vet inte när, men på något vis har jag blivit helt galen i te. Dricker minst två koppar varje dag (och det är mycket för någon som typ bara drack två per månad innan), I just love it! Godast är det med blue fruit, smaskens!
Satt nyss och kollade på 12:e avsnittet av oth, riktigt spännande, hatar att det var så spännande för är uppehåll till januari nu! Blä!

Imorgon är man ledig, skönt... Ska in till stan och gå rundor lite, var längesen!

Nu ska jag kolla om det finns någon bra film man kan ladda ner, sugen på lite filmmys!

Kram på er!

Stadsbussar!

Jag hatar verkligen stadsbussar! Antingen är dom försenade, åker alldeles för tidigt, kör för långsamt eller kör på som fan, finns det någon som kör normalt så blir jag förvånad... Åkte med en kvinna idag, och hon körde SAKTA. Min bussresa från Gustav hem till mig ska ta 25 minuter, men tog 50 minuter! Ok, det var mycket trafik och så och hela Värnhem är ju ett vägarbetsområde, men hon körde riktigt sakta. Till och med tre andra sjuor som körde efter oss kom förbi oss och säkert hem till mig minst en kvart innan oss... Där satt jag hungrig som en björn och bara ville hem, men det tog ju sin lilla tid.

Nu är jag äntligen hemma iaf. Varit på biblioteket idag... Träffade Jenny och Dennis där för att plugga inför tentan imorgon. Kändes bra för fanns mycket dom kunde som inte jag kunde, så man lärde sig mycket av varandra. Var kanske lite i sista sekunden att träffas dagen innan, men vi kände verkligen alla tre att det behövdes. Det känns ju bättre, jag kan ju grunderna helt, men det med inventarierna och anskaffningsvärde och hur man sätter in det i bokföringen- det funkar inte för mig! Hoppas på det bästa imorgon iaf, kanske inte är så svårt som jag förväntat mig att det kommer vara...

Sköönt med pengar idag också, igår hade jag liksom 4,50 kr på kortet så de är verkligen välkomnande med lite pengar, hehe. På fredag får jag min lön också, så blir 1000 kr extra där! Gött!

Nä, nu ska jag ta en dusch sen sätta igång med plugget igen....


Bjuder bara på en bild på mig, Sofia, Aisha, Munnu och Mikael... Pratade med Aisha igår på msn för första gången på tre år och kändes verkligen jätte bra... Pratade om allt möjligt och hoppas verkligen att vi håller kontakten nu, vill verkligen att allt ska förbättras...


Kram kram! Ha en trevlig kväll!

Vi ser det snöar!

Ja, här i Malmö snöar det faktiskt just nu. Så vackert! Första gången jag ser snö nu i vinter! Mys! Älskar snö, hatar bara när det blir slaskigt av det hela... Men är så fint när det nyss snöat och lagt sig på marken, eller vad tycker ni?

Igår träffade jag Sofie, alltför längesen var det och får verkligen inte ta så lång tid igen! Alltid lika kul att träffa henne och prata om allt mellan himmel och jord :P Gick faktiskt till Malmö museum och kollade på fiskar, ormar och andra reptiler. De hade även en utställning om djurplågeri och om hur slakten går till i Sverige och i andra länder i världen. Jag säger bara - fy fan vad människor kan vara grymma! När man gick där och såg hur de behandlade de stackars lammen i Australien genom att skära bort deras bakdelar! Hur kan man göra något sånt utan ens få dåligt samvete?! Jag fattar inte hur vissa människor är funtade! Man blir ju fan rädd när man läser om att det verkligen finns folk som är så hjärtlösa?!....

Nä, nu måste jag skynda mig, ska snart ta bussen till Tollarp, ska träffa Jonna ikväll :)

Kram på er!

Tentaplugg...

Ja, idag ska man ägna hela dagen till att plugga till tentan som är om en vecka. Ska läsa det sista kapitlet sen börja med att öva lite bokföring i övningsboken. Detta SKA jag fixa! Känns ju verkligen mycket bättre nu iaf. Ni har kanske märkt i mina förra inlägg att jag varit en aning frustrerande över detta, men nu sitter det där det ska (en del av det iaf).

Igår fyllde mamma år! Grattis igen mamma! Hon fick filmen "Flyga Drake" och en jätte fin krukväxt! Hon har i en månad gått och tjatat om den filmen, om hur mycket hon vill se den och bla bla. Så därför tänkte vi att den skulle passa perfekt! Men fan, det var verkligen inte den lättaste filmen att hitta. Var först på Burlöv Center utan att hitta den i någon affär, sedan stack vi till Hemmakväll i Värnhem men där fanns den inte heller. Till sist stack vi till Mobilia, där den största Hemmakväll-butiken ligger, och där fanns den! Och glad blev hon!

Aja, nu måste jag börja plugga... Wish me luck!




Söndag...

Idag har det faktiskt varit en ganska fullspäckad söndag! Dagen började med ett besök från syrran och tillsammans åkte vi ut till Burlöv Center för att försöka hitta en present till lilla mamma. Men icke, där fann vi ingenting så vi for vidare ut mot staden. Till sist kom vi på vad vi skulle köpa så körde runt för att hitta det, och var ju inte världens enklaste kan jag säga hehe, blev lite rundor runt om i Malmö, men var bara kul :D Nu har vi iaf köpt något och hoppas hon blir glad! Vad säger jag inte förrän efter hon fått den ;)

Efter Fia tagit bussen stack jag hem och laddade ner senaste avsnittet av One Tree Hill- riktigt bra var det! Efter det blev det lite Gossip girl sen stack jag och Samer till Lilla Torg och fikade med hans brorsa och hans brorsas tjej. Var faktiskt riktigt trevligt!

Imorgon- skola igen. Påbörja en bokföringsuppgift som ska vara inlämnad senare i veckan. Verkar inte vara så svår alls så går nog snabbt!

Hörs i morgon, nu ska jag ta en glass!


Bond

Igår var man på bio, som sagt, och såg Bond - Quantum of Solace. Det var ju inte direkt den bästa film jag sett, ganska krånglig handling och way to much action, hängde inte riktigt med ibland hehe. Ger den en tvåa av en femma. Men mys var det iaf :) Casion Royale gillade jag faktiskt, tyckte den var riktigt bra så trodde att denna också skulle vara det, men nej.

Ja, annars har man nyss varit och spelat biljard. Haha, jag var faktiskt riktigt grym :P. Samer var också bra, faktiskt hehe. Vann två av fyra gånger så ingen kunde gå hem som en dålig förlorare iaf! Imorgon så kommer Fia hit... Ska köpa en present tillsammans till mamma som fyller år på tisdag. Vad vi ska köpa har vi ingen aning om än, men hittar säkert något jätte bra!

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!

Kram kram!

Kallt!

JA, riktigt pissigt väder är det idag! Blåser och regnar gör det, inte alls kul :( Kom nyss hem från skolan och sitter här invirad i täcket och fryser, kroppen har inte återhämtat sig från vädret där ute så försöker göra mig varm! Tidig skoldag idag, började redan vid nio så det var till att stiga upp tidigt i morse och jag är verkligen ingen morgonmänniska, ligger verkligen kvar i sängen tills jag verkligen måste gå upp. Ja, usch för tidiga, kalla och mörka morgnar - Me Don't Like!

Men skönt är det ju med fredag iaf, veckan har rusat iväg. Kanske bara för man har debiterat och krediterat hela veckan så man har inte fått ron till att bara ta det lugnt. Men känns ganska bra nu med det faktiskt, jag kan det faktiskt mycket bättre nu. Jag som trodde det var totalt omöjligt för mig att någonsin kunna lära mig då jag först fick en uppgift framför mig. Känns bra nu faktiskt... Ok, bokslutet som Bo gick igenom idag fattade jag ju NOLL på, men det kommer väl det också. Tenta om en och en halv vecka och den ska jag fan klara!

Ja, sluttjatat om det nu, känns som jag bara babblar på hehe. Ikväll är det middag ute som gäller med älsklingen, sen bioo. Har blivit bjuden till den nya Bond-filmen, hoppas den är bra nu! Resten av helgen vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra. Trodde att jag skulle jobba ngn av dagarna, men blir inte så heller. Får väl la se vad som händer...

Nu ska jag nog ta och kolla lite One tree hill - laddat hem helt nya avsnitt från säsong 6 som inte kommit till Sverige (mohaha).

Ha en bra dag!

Kram LinnSi

Bokföring...

Hej alla!

Idag har jag kommit fram till att bokföring, bokslut och att hålla på med årsredovisningar verkligen inte är min grej! Jag förstår det helt enkelt inte... Verkligen svårare än jag trodde. Det som är bra är att det klickar mer och mer efter varje föreläsning och när vi gör övningar, men kan jag det? Svar: Nej! Som vår lärare Bo sa idag: Jag vet att det verkar vara så mycket i början och det kan vara svårt att komma in i, men när paletten väl hamnat på plats så sitter den där. Jag hoppas verkligen att min palett hamnar på plats snart för just nu känns det inte bra... Ska träffa några i klassen i morgon innan föreläsningen och göra lite övningar, kanske faller mer på plats om man kan sitta tillsammans och hjälpa varandra. Hope So... Jag vet i alla fall en sak, och det är att den dagen jag öppnar mitt eget företag så ska jag anställa en ekonomiansvarig som tar hand om detta, cause it's not my thing at all!

Aja, nu ska jag laga lite mat; spagetti med någon god pastasås, sen får jag nog ta och börja plugga lite.

Hörs senare!

Puss LinnSi!

Naala...

Vill bara bjuda på lite bilder på lilla Naala. Hon ligger här bredvid mig och håller tassen på min arm, hon kan vara på sånt goshumör ibland alltså :)




Nu ska jag kolla lite på Scrubs sen blir det att sova.
Godnatt!


!Helg!

Fredag är äntligen här! Denna veckan har gått så seegt, dagarna har gått så himla sakta. Har bara längtat efter helgen och nu är den här :D Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Drar förmodligen hem till mamsen och syrran och softar där hehe ;) Viill se nya Saw- filmen! Jag och Samer laddade hem den igår men var så jäkla dålig kvalitet på den så stängde av skiten. Men eftersom vi så gärna ville se den laddade vi ner en annan, men den var också lika kass! Skit dålig upplösning så det bara förstörde filmen! Sen så vi pallade helt enkelt inte ladda hem fler... Störigt att man inte kan veta innan man laddar hem vilken kvalitet filmen har :S!

I alla fall, imorgon så ska Jonna fira sin födelsedag! Hoppas hon blir glad för min present, jag tycker i alla fall att den är jätte fin! Hihi. Tiden bara rusar iväg, snart har ännu ett år gått och om bara en och en halv månad fyller ju jag år!

Måste sätta igång att städa nu, här är stökigt! Haha. Har inte haft tid nu i veckan så får göra lite nu innan jag sticker till Tollarp!

Kram på er!

LinnSi!

Happyyy!

Jag klarade tentan! Är så glaad :D!!

Var bara tvungen att säga det haha! :D


Äntligen!

Obama vann valet i natt och äntligen slipper USA och resten av världen Bush! Tyckte verkligen att Obama förtjänade att vinna, och jag hoppas att han tar tag i de saker Bush aldrig brytt sig ett skit om. Det är dags för dem att börja bry sig om sitt eget land istället och inte ägna sin tid åt annat skit.

Nu ska jag äta upp min frukost sen sätta igång att läsa en bok.

Ha en bra dag!
Kram LinnSi!

4 år 4 månader

Idag är det exakt 4 år och 4 månader sedan jag och Samer blev tillsammans! Dessa fyra åren har gått så himla snabbt, men på ändå så har det hänt väldigt mycket under den tiden! Vi har både haft upp- och nergångar, men för det mesta har vi haft de underbaraste stunderna som finns! Älskar dig bara mer och mer älskling, och hoppas det är vi två föralltid!



Jaha, om man ska ta och berätta lite om dagen som varit:
Kom nyss hem från skolan där vi blivit introducerade till vår nya kurs; redovisning och ekonomistyrning. Vet att den kanske inte låter så kul, men tror verkligen det kommer bli intressant att lära sig. Som manager behöver man ju även den ekonomiska biten hehe, och det ska ju jag bli :D Den verkar vara ganska intensiv bara... Ser många sena kvällar framför mig med massor av plugg... Men det fixar jag! Sen är det ju jullov och allt och man får tid för att slappna av och göra allt möjligt kul!

Nu ska jag äta lite kyckling med ris!


Kram på er!

Ullared!

Hola!
Hoppas allt är bra med er alla där ute! Jaha, som ni kanske förstår så har jag varit i Ullared idag. Var där tillsammans med Samer (första gången han var där), och kuul hade vi! Hittade mkt fint till lägenheten och sådana grejor som är bra att ha! Kläder hittade jag inte så mycket av, tre tröjor och massa strumpor, men Samer hittade faktiskt mycket! 7 klädesplagg- jätte snygga! Var en riktigt lyckad dag iaf! Kul att åka iväg utanför Skåne någongång :P

Projektarbetet är också äntligen klar! Blev faktiskt riktigt bra, bästa vi gjort tycker jag, så hoppas på ett VG där :D! På måndag börjar en ny kurs, får se vad den har att erbjuda men den verkar vara intressant i alla fall!

Aj!! Fan, har fått en skit stor finne. I hate them! Och det är inte en sån liten heller utan den är stor och så gör den ont som fan :( Stackars mig!!

Nu ska jag gå, men hoppas att ni får en fortsatt trevlig och spökig alla helgons dag!

Kram på er! LinnSi!

RSS 2.0