Öland!

Ja igår bar det av till Öland med älsklingen, och fan vad kul vi hade! Vädret var underbart, ja allt var underbart kan inte klaga faktiskt.. (om jag ska klaga på något var det väl att en 90grams hamburger meny kostade 85kr utan dricka, det blev alltså 105 kr med dricka för en liten hamburgermeny haha, en korv med bröd kostade 40 spänn! :S, men sånt får man tåla när man är på sådana ställen). Jaja, nu ska jag inte klaga, som sagt, resten av dagen var super på alla sätt och vis och en sak är helt säker; jag har förälskat mig i lejon. Jag har alltid gillat lejon, men när jag såg de två lejonungarna leka med varandra blev jag helt förälskad. Dessa underbara djur!! Tigrarna var också så himla fina, älskar även dessa djur och blir så jäkla ledsen när man tänker på att det endast finns 3500 kvar i världen.

Förutom att kolla på alla djur badade vi och åkte lite karuseller. Vi åkte den vattenrutschebanan som går helt spikrakt ner, och fasiken vad läskig den var men gud vad vi skrattade haha. Vi låg sedan och solade en stund, så en del färg har man faktiskt fått ;) Hoppas på att man kan åka till stranden ngn gång i veckan och bara njuta mer av värmen, någon som vill hänga på? :D

Här bjuder jag på lite fina bilder från gårdagen, nu ska jag kolla lite på TV och se om där finns något kul.







Hej svejs!

Midsommar!

Hej allesammans!
Vad ska ni hitta på idag på midsommarafton?? Själv så jobbar man just nu, men senare idag hade jag och Samer planerat att grilla tillsammans sen hitta på något kul, men eftersom det är sådant typiskt midsommarväder med regn och grå himmel så kanske planerna blir ändrade... Vi som har köpt allt möjligt smått och gott till grillningen, inte lika kul och gott att steka ju! Man vad vet jag, vädret kanske drastiskt ändrar sig tills ikväll (hoppas, hoppas...) så man kan grilla iaf!

Jag veet att jag sugit på att uppdatera bloggen den senaste veckan, men det har varit en busy vecka för mig, har både jobbat och varit hemma hos mammsen en dag så har faktiskt inte blivit att man suttit så mycket framför datorn, men nu har jag verkligen inget att göra på jobbet så då får jag passa på haha!

Brbrbrb.... har inget mer vettigt att säga mer än:

Ha en riktigt trevlig midsommar!!


Vill ha värme nu!

Ja ucsh fy vad tråkigt det är med kyla och regn nu när sommarlovet precis börjat, jag hoppas verkligen det vänder snart för nu vill jag ha värme! Tycker det är synd om alla som tar studenten nu när det är typ 12 grader ute :/ Men dom har väl lika roligt iaf haha. På min student var det iaf soolsken hela dagen och det var verkligen så underbart :D Hela den dagen var så underbar och rolig, när man tänker tillbaka på det så saknar man det som fan!

Bakade nyss en superfin tårta till Samer! ;) Han får den som en förskottspresent av mig hihi, han kommer säkert bli helt överraskad, han är ju galen i tårtor också så haha, ska bli kul att ge honom den. Jag ska självklart också äta av den, hela är inte till honom haha! Här får ni en bild på den:



Nä fan vad hungrig jag är... måste fixa lite mat!



Städhumör!

Hej på er!

Ja så sant som det är sagt så är jag på städhumör idag!! Detta är väldigt ovanligt, då jag oftast brukar tvinga mig själv att storstäda, plocka undan gör jag alltid efter mig, vill ju ändå att det ska vara hemtrevligt, men att riktigt storstäda- usch, det gillar jag inte! Men idag har jag faktiskt vaknat upp med suget att bara städa igenom hela lägenheten och göra det riktigt snyggt! Innan jag kan sätta igång med det har jag först tänkt åka in en runda till stan för att leta efter en present till min kära pojkvän som fyller 24 på lördag! Det jag egentligen hade tänkt överraska honom med går inte att genomföra då det ska regna på lördag, suck! Kan tyvärr inte säga vad överraskningen är här eftersom han förmodligen kommer läsa detta inlägg, meeen, vi får se till att göra det en dag där det garanterat är varmt och fint väder ute!

Ikväll har Samers mamma bjudit oss på middag, och jag är nervööös för hans släktingar från USA har kommit ner hit för att hälsa på.. De kan iaf engelska, så man kommer iaf kunna prata med dem. Var en annan grej när hans släktingar från Tyskland var här efterom jag varken kan snacka tyska eller arabiska hehe. Så kändes lite dumt att bara sitta där och inte kunna säga något.....

Nu ska jag dra in till stan strax!

Ha det gött!
Jag i Sardinien... Längtar tillbaks....

Sommar! Eller??

Ja usch fyyy vilket väder sommarlovet börjar med!! Jag hoppas verkligen det ändras, var fan 10 grader när vi var i Sthlm, fan 10 grader i juni är ju katastrofalt!! Vill ju ut i värmen nu ju och bada & sola ;) Kommer iaf få en veckas garanterad sol när man ska ut och resa iaf, men hade ju inte varit fel med lite svensk fin sommar också!

Igår så jobbade man i hela tolv timmar, men tiden gick faktiskt jäkligt snabbt för fanns sjukt mkt att göra så var ju skönt på det sättet men fan vad slut man var när man kom hem! Trivs verkligen super där, och känns skit bra att man ska jobba där nu hela sommaren!

Förutom jobb igår så var det ju även säsongsavslutningen på Gossip girl och fan vad bra avsnitt!! Jag är kanske en riktigt nörd nu men jag fick fan tårar i slutet, snyft, finns det något sötare par än Chuck och Blair egentligen? Nono! Och man förstår ju att detta inte kommer vara sista säsongen då det verkligen inte kan sluta så, Dans bror dök ju upp, och då måste ju det fortsätta!



Nu ska jag gå och göra lite annat innan man börjar jobba klockan tre!

Puss på er!

Stockholm!

Hej svejs!

Nu sitter jag här hemma i Malmö, kom hem för ungefär två timmar sen. Var verkligen jätte kul i Stockholm, att få träffa Susanna och kolla på när Aisha tog studenten. Kändes verkligen skit bra att se henne, trots att allt var så stelt och att vi inte sa mer än hej till varandra så var det ändå så underbart att bara få krama om henne och visa att vi finns där för henne. Jag önskar verkligen att allt hade kunnat bli som vanligt igen, jag önskar ibland att man kunde vrida tillbaka tiden och aldrig låta det ske för fan vad man saknar dom alltså. Saknar dom skit mkt! Fick tyvärr inte träffa Munnu och Mikael eftersom de inte var där just då...

Var iaf jätte trevligt och kul där :) Tog lite lång tid med bilkörningen dit och hem, men är väl sånt man får tåla! Samer kunde aldrig följa med dig heller, uppstod något problem på hans jobb, berättar sen, men tror inte det kan finnas mer störda chefer! Suck! Så var skit synd att han inte kunde hänga med för ville att han skulle få träffa dem, men jag hoppas att det kommer ske någon gång iaf...



I morgon är det jobb, och nu ska jag gå och mysa lite framför TV:n med min älskling!

Kram på er alla!

RSS 2.0