Minnen....

Sofie bad mig lägga upp lite fina bilder från Sardinien och när jag gick igenom alla bilderna fick jag sådana fina minnen därifrån, saknar verkligen det stället. Så underbart det var där, så fint, varmt och bara bäst! Man längtar verkligen tillbaks... Speciellt nu när det är höst och är kyligt nästan varje dag, då vill man bara tillbaks till värmen! Här bjuder jag på några bilder:



Jaha, vad gör man ikväll då? Sitter och läser igenom ett projektarbete som vår grupp ska opponera på imorgon, läst igenom det ett par gånger nu så man vet vad man snackar om imorgon hehe. Går nog bra! Hållt på med vårt arbete nästan hela dagen idag också, känns jäkligt segt nu faktiskt, som att man aldrig blir kvar. Har typ skrivit klart hela bara slutsatsen kvar sen smådetaljer som att göra det snyggt och så, men sen är det klart! Äntligen!

Nä, nu ska jag sätta mig framför tv:n en stund!

Puss LinnSi!

Ny vecka!

Ja, idag är det måndag och en ny vecka är här! Fan vad helgen gått snabbt alltså, men kul har den varit! Tack Sofie gumman för en trevlig och kuul tjejkväll! Synd att man inte orkade mer av den goda tårtan bara, är jätte sugen nuu :P!

Detta blev ett väldigt kort inlägg men har bråttom till bussen! Ville bara uppdatera mig lite haha! Hörs mer senare!

Puss och hej sålänge!

Äntligen fredag!

Sitter och äter frukost nu, O'boy med ost- och kalkon mackor - Mums hehe! Ska snart ta bussen till Jenny (för fjärde gången denna veckan) och fortsätta skrivandet på vår projektrapport... Gjort mer än hälften nu så känns gött! Så skönt att det är fredag idag så man kan koppla av från allt pluggande och bara få njuta lite! :P
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, förmodligen blir det en lite slapp kväll med chips och film med älsklingen! I morgon ska jag nog först träffa Jonna en stund på dagen sen därefter är det tjejkväll hemma hos Sofie, kommer bli så kul!

See ya later!

Grattis Sofie!!

Ja, idag fyller Soffan 21 år! Grattis grattis grattis! Hoppas du får en underbar dag gumman! Fan vad tiden går snabbt alltså... Känns ju som vi nyss var 16! Tiden vi har haft tillsammans som vänner har varit underbar och händelserik, och hoppas på fler sådana år framöver :D!



LinnSi!

Regn!

Regn! - Finns det något tråkigare?! Verkligen inte kul när man är på väg till bussen i motvind, håret står ut över allt och sminket smetas ut. Man ser helt enkelt ut som en clown hehe... Aja, nu är jag hemma iaf, inne i värmen och nice är det!
Varit hos Jenny hela dagen och hållt på med projektarbetet. Går framåt iaf, imorgon är det handledning som gäller så får se vad han kommer att säga (I hope it's good) ;)! Har iaf varit en nice dag, har skrivit en del av den inledande delen och även kommit fram till allt som ska finnas med i rapporten. Så nu är det bara till att få ner allt på papper! Vi smaskade även i oss lite gott såsom wienerbröd och kärleksmums! Mycket gott, men min mage mår inte så bra nu hehe :P

Sitter och kollar i HM-katalogen nu och är så jäkla sugen på att beställa en massa... Men har fan inte råd med det nu tills nästa månad då det är massa nya böcker som måste köpas tills nästa kurs (drygt!)... Men något av det jag hittat ska jag fan beställa! Fanns ju massa fint ju :) Har hittat en jäätte fin klänning på Gina Tricot som jag bara måste köpa! Ska köpa den nu på fredag när jag får mina pengar, fanns massor kvar igår när jag kollade men hade inga pengar- as usual! Hoppas verkligen den finns kvar tills på fredag! Surt annars...

Nej nu ligger Service Marketing-boken där framför mig och väntar... Ska läsa kapitel sex tills i morgon så lika bra att komma igång!

LinnSi

Vill bara bjuda på några underbara bilder från Korsika!:

Prison break!

Prison break om en halvtimme! Som jag saknat det!

I Know, I'm a Nerd! :D But I Love That Show!



Projektarbete!

Nu sitter jag på stadsbiblan och väntar på att Jenny och Paulina ska komma. Sen är det dags att påbörja vår projektrapport! 16- 20 sidor ska den vara på (!!), men det fixar vi säkert!

Igår var en fullspäckad dag för mig. Jag och Samer åkte in till stan för att försöka hitta jeans till mig, och jag hittade ett par! På veromoda hittade jag dom, 399 :-, så var ju inte värst dyrt heller! Å såklart är dom läckra! Så glad att jag äntligen hittade, har letat som fan.. Har ju knappt några jeans som jag gillar...
Efter det gick vi och letade efter födelsedagspresent till Sofie, och det lyckades jag också att hitta :D Hihi.. När vi kom hem började vi att måla väggarna på balkongen. Fatta vad smutsiga och brunbeiga det blivit (var förmodligen vita från början, hehe). Riktigt fint blev det. Målade vitt, men faan vilken skillnad det blir, mycket finare och ljusare är där nu! Sedan blev det mys framför tv:n resten av kvällen! Var faktiskt en riktigt nice söndag!

Hörs senare! Nu kommer de nog snart så får börja ta fram lite böcker vi ska använda!

LinnSi!

Älskar!

Jag älskar min älskling så mycket! Är så glad att jag har dig!


Jobb!

I natt är det jobb som gäller! Första gången jag jobbar natt sen sista dagen på Malmöfestivalen... Ska jobba med en ny kille som jag aldrig träffat, hoppas det går bra! Hatar egentligen att jobba natt, men extrapengar är alltid välkommet :)

Just nu sitter jag och slappar framför andra säsongen av One Tree Hill, alltid lika bra! Det enda som saknas är något gott man kan äta på till :) Har försökt komma på lite teorier som kan användas till projektrapporten innan idag och har fått fram lite idéer... På måndag ska vi börja skriva på det och hålla på hela veckan, så även nästa vecka blir en busy skolvecka för mig.. Känns verkligen som man inte har ngn tid för något längre under vardagarna :/.. men får hoppas det blir bättre. Men men, vad kan man förvänta sig? Det är ju högskolan så det borde ju vara svårt..

Längtar iaf till Sofies girlsnight nästa helg! Ska bli så kuul!

Puss LinnSi

Finally...

Tentan är över och äntligen känns det som man kan slappna av... Har varit så jäkla stressad nu de senaste veckorna pga att det varit så jäkla mycket att läsa (1400 sidor totalt!!!) så har varit så lättirriterad varje dag och låtit det gå ut över Samer...
På tal om tentan så var den riktigt stor! För varje fråga kunde man få 15 poäng och skrev lite mer än en sida på varje (snacka om skrivkramp) :P Men hoppas det gick bra iaf, var en fråga jag inte kunde ALLS! Hade aldrig ens hört talas om :S Inte heller någon av de jag umgås med i klassen hade hört talas om det, va fan! Men skrev på den iallafall såklart, man vill ju försöka skrapa ihop någon poäng, att förlora 15 poäng är riktigt mycket!

Slutpratat om tentan! Resten tyckte jag ändå gick bra så får hoppas på det bästa!

Jaha, idag fick man ett ryck att åka till Tollarp. Är verkligen i behov av ett par nya jeans så bad Fia hänga med mig till stan för att leta. Men hittade några gjorde man inte... Jag och jeans funkar inte alltså, hittar aldrig några jag verkligen vill ha!
Men men, ska be Samer gå och leta med mig på lördag eller något för måste verkligen hitta!

Nä, nu får jag gå och kela lite med Naala, inte var dag man träffar henne längre ju.. Bjuder på några fräna bilder på henne :D

Tack och hej! LinnSi!

Följer trenden!

Hej på er!
Här följer jag trenden och skaffar mig en egen blogg. Älskar att sitta och läsa andras bloggar om deras tankar och åsikter om saker och ting, så varför inte skaffa en egen? :)
Egentligen var det flera månader sedan jag skapade denna blogg, men har inte tänkt på att skriva här förrän nu! Jag måste väl erkänna att bloggskrivande inte är min starkaste sida, but what a hell, man får väl det det en chans och se hur det artar sig :P...

Suttit och pluggat nu från klockan elva så börjar få ett smärre nervsammanbrott nu; min hjärna orkar inte mera! Puhu, hela förra veckan var det plugg varje dag i flera timmar... Känns som det aldrig tar slut :S Det är väldigt intressant och så och tycker det är kul att läsa om, meen... är så himla mycket att ta in! Längtar bara tills tentan är över... Vill ju verkligen få VG, och det tycker jag att jag förtjänar nu efter så mycket tid som jag lagt ner på det.

Snart kommer älskling hem :) Bad han köpa hem något gott att tugga på så hoppas han gör det ;) Är så jäkla godissugen! (Jag vet, är lat som inte pallar gå ner och köpa något själv... men ibland får man vara det)

Nä, nu får jag väl fortsätta pluggeriet!

See you soon!

LinnSi



RSS 2.0