Följer trenden!

Hej på er!
Här följer jag trenden och skaffar mig en egen blogg. Älskar att sitta och läsa andras bloggar om deras tankar och åsikter om saker och ting, så varför inte skaffa en egen? :)
Egentligen var det flera månader sedan jag skapade denna blogg, men har inte tänkt på att skriva här förrän nu! Jag måste väl erkänna att bloggskrivande inte är min starkaste sida, but what a hell, man får väl det det en chans och se hur det artar sig :P...

Suttit och pluggat nu från klockan elva så börjar få ett smärre nervsammanbrott nu; min hjärna orkar inte mera! Puhu, hela förra veckan var det plugg varje dag i flera timmar... Känns som det aldrig tar slut :S Det är väldigt intressant och så och tycker det är kul att läsa om, meen... är så himla mycket att ta in! Längtar bara tills tentan är över... Vill ju verkligen få VG, och det tycker jag att jag förtjänar nu efter så mycket tid som jag lagt ner på det.

Snart kommer älskling hem :) Bad han köpa hem något gott att tugga på så hoppas han gör det ;) Är så jäkla godissugen! (Jag vet, är lat som inte pallar gå ner och köpa något själv... men ibland får man vara det)

Nä, nu får jag väl fortsätta pluggeriet!

See you soon!

LinnSi



Kommentarer
Postat av: Sofie

Åh så kul att du skaffat blogg :D får man lite mer koll på vad du gör ;) jag tycker du förtjänar en VILA nu sådetså!!

2008-10-15 @ 22:56:20
URL: http://chicalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0