Sommar! Eller??

Ja usch fyyy vilket väder sommarlovet börjar med!! Jag hoppas verkligen det ändras, var fan 10 grader när vi var i Sthlm, fan 10 grader i juni är ju katastrofalt!! Vill ju ut i värmen nu ju och bada & sola ;) Kommer iaf få en veckas garanterad sol när man ska ut och resa iaf, men hade ju inte varit fel med lite svensk fin sommar också!

Igår så jobbade man i hela tolv timmar, men tiden gick faktiskt jäkligt snabbt för fanns sjukt mkt att göra så var ju skönt på det sättet men fan vad slut man var när man kom hem! Trivs verkligen super där, och känns skit bra att man ska jobba där nu hela sommaren!

Förutom jobb igår så var det ju även säsongsavslutningen på Gossip girl och fan vad bra avsnitt!! Jag är kanske en riktigt nörd nu men jag fick fan tårar i slutet, snyft, finns det något sötare par än Chuck och Blair egentligen? Nono! Och man förstår ju att detta inte kommer vara sista säsongen då det verkligen inte kan sluta så, Dans bror dök ju upp, och då måste ju det fortsätta!



Nu ska jag gå och göra lite annat innan man börjar jobba klockan tre!

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Sofie

fan vad kul att du trivs så bra! toppen!! :) och fan vilken snygg bild, snodde den från dig :p hittade inte så fin när jag goooglade. de är så sjukt underbara. me love <3

2009-06-09 @ 00:13:45
URL: http://chicalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0