Fredag - Kom nuu!

Ja, på fredag gäller det, då drar jag, Samer och Jonna till Kos och jag längtar så fruktansvärt! Så underbart det kommer kännas när man väl har satt sig där på flyget dit och vet att man inom några timmar kommer vara i hotellrummet och bara glädjas av en veckas bad, solande och andra roligheter :-)

Idag ska jag faktiskt inte göra annat än att städa hela lägenheten, tro mig det behövs.... Vill ju inte komma hem till en helt stökig lägenhet när man väl kommit hem från resan. Så idag är det städ som gäller och även packning till resan, har skrivit en lista så att jag inte ska glömma något, hade verkligen dött om jag glömt kameran, är ju typ nummer ett när man reser!

Här bjuder jag på en bild där Samer hoppar i havet från en båt i Sardinien. Typiskt nog så missade jag när han var i luften varje gång han hoppade så här får ni en bild när han har landat i vattnet, haha.
Här kom han upp ur vattnet ;)

Funderar om jag ska dra en sväng till Stortorget och snylta en glass från Fia. Alla som jobbar där har sagt till henne att hon får ge hur mkt glass hon vill till mig gratis, mohahaha, omtyckt eller vad? :P Haha, nej nu ska man inte skryta, but I think they miss med there!

See ya!

Kommentarer
Postat av: Sofie

haha vilken VIP du eee!

2009-08-05 @ 01:19:41
URL: http://chicalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0