Pluggdag!

Wihooo, vad kul det låter va?! Nej! Har verkligen inte lusten till att lägga ut hela denna vackra vårdag till att plugga! Men har duggan i morgon så måste ju verkligen.. Men nej, usch, vill ut i det fina vädret istället!!

Jaha, hur har er helg varit då? Min har varit lugn faktiskt.. I fredes så jobbade jag ensam för första gången och gick faktiskt riktigt bra! Men hade lite otur för ringde en man från en resebyrå i Spanien och skulle prata om vilken provision de får om de bokar in någon som ska bo hos oss... Och han pratade riktigt kass engelska och jag visste inte alls vad jag skulle svara honom. Till slut fixade det sig iaf, så nu har man lärt sig vad man ska göra om det händer igen hehe. Men jobbigt var det! Annars var det inget krångligt som uppstod utan alla incheckningar och beställningar i baren gick super! Var fan en tjej som köpte en champagneflaska för 900 kr! Undrar hur mycket godare den kan vara än den som kostade 500 kr.. hmmm....

Aja, kul var det iaf! De frågade om jag kunde hoppa in i morgon kväll mellan 17-23 också, och det tackade man inte nej till. Trivs verkligen, alla är supertrevliga och de blir inte sura om man gör något litet fel utan till skillnad från vissa andra chefer så tycker de att det bara är mänskigt att göra fel i början..

Igår så pluggade jag en del sen på kvällen grillade vi med Samers mamma, systrar, bror och hans tjej. Var trevligt och gott som fan!!

Nä, sluttjatat för min del. NU måste jag plugga.

Puss och hej!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha låter som ett roligt jobb!! o mysigt att grilla! får hoppas vi kan ses i veckan iaf :) jag kan onsdag/torsdag/fredag. vet ej när än :p pusspuss på dig din lilla hotelmadame :p

2009-04-19 @ 12:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0