Hola!

Hola hola! Hoppas allt är bra med er där ute!! Tråkigt nog är det inte så fint väder som jag hade velat att det skulle vara, men man har ju hört att det ska bli runt 18 grader i morgon så man får väl hoppas på det bästa! Hade varit så jäkla skönt!! Älskar verkligen värmen, solen och allt man kan göra när det är fint väder ute.. Man blir ju så begränsad när det är skitväder ute.. Blir lätt att man bara sitter inne och glor då..

Igår så jobbade man. Kändes riktigt bra! Fick göra massa utcheckningar helt själv och de sa att jag faktiskt kunde jobba själv nästa gång! Kommer vara nervöst, men tror jag fixar det. Är ju bara incheckningar då och är ju inte så svårt! Trivs verkligen där och ser framemot att jobba där i sommar! Efter jobbet åkte jag till Entré för att träffa Sofie, Madu & Dess. Där gick vi runt i massa affärer och kollade kläder, åt och fikade. Var jätte kul! Hittade två jätte fina blusar också, en vit och en blommig, behövde verkligen blusar så är jätte glad att jag hittade två.

Idag är jag heelt ledig, ska verkligen inte göra någonting och ska bli så skönt att bara slippa tänka på skolan och bara vara ledig för en gångs skull! Skulle egentligen till mormor och morfar med Tina & Co och Fia men eftersom både Tina & Alva blivit sjuka så blev det inget med det....

Hörs senare!

Puss från mig!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0